Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Nasi młodzi Mistrzowie kuchni polecają!

Nasi młodzi Mistrzowie kuchni polecają!

Amelia Waluś i Roksana Sierachan – III klasa Technikum Żywienia. W kuchni czują się jak ryba w wodzie! Dziewczęta polecają RÓŻE Z CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO NADZIEWANE MUSEM Z KARPIA oraz ROLADĘ Z KARPIA.

Amelia Gregorowicz i Przemysław Łanda – II klasa Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w ZST Lubsku. Łączą tradycję z nowoczesnością. Fusion to ich pasja! PASZTET Z KARPIA Z WIŚNIOWĄ ŻELKĄ wyszedł przepyszny, aFAWORKI Z KARPIA obłędne.

 

Przepisy do pobrania w załączniku.

 

 

Data dodania: 2021-12-23 19:53:40
Data edycji: 2021-12-23 20:01:23
Ilość wyświetleń: 182

Anonimowa skrzynka na sygnały

W związku z pismem Ministra Edukacji Narodowej udostępniamy Państwu od maja anonimową skrzynkę na sygnały.
Więcej informacji

Kalendarz

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej